Elysian

Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervező márkájával közvetíteni szeretne.

Az Elysian-nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt, érzéki, de sosem közönséges. Utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra, igazi felfedező. Szeretné megismerni az őt körülvevő közeli és távoli környezetet, ennek érdekében nagy hangsúlyt helyez a tanulásra. Intelligens, művelt, olvasott ember. Lényének fontos jellemzője a titokzatosság, nem tárja fel azonnal személyiségének minden oldalát. Szeret játszani, az életet kalandként is képes megélni, melyhez hozzásegíti derűs természete.

Nagyon fontosnak találjuk a kezdetek óta, hogy üzenjünk ennek a nőnek. Üzenetünk, hogy a nők merjenek és akarjanak nők lenni, törekedjenek a szépségre, éljenek a szépségükben rejlő lehetőségekkel, de soha ne használják ezt fegyverként, illetve ne elégedjenek meg a szépség külső, fizikai megnyilvánulásával. Éppoly fontosnak tartjuk és a szépség részének tekintjük az intelligenciát és műveltséget.

 

Elysian Showroom

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 7.

Email: boglarka@maisonelysian.hu

www.maisonelysian.hu

www.faceboook.com/maisonelysian

Elysian SS2015

Köszönjük együttműködő partnereink támogatását!

Miele Kerastase Nespresso kreinbacher Notebook Specialista Four Seasons Hotel Lancome Paris CCC