2015.07.22 / 19:54 / GLAMOUR

AZ ELYSIAN 2015-ÖS ŐSZI-TÉLI KOLLEKCIÓJÁNAK LOOKBOOK FOTÓZÁSA

az-elysian-2015-s-szi-teli-kollekciojanak-lookbook-fotozasa

Ismét az az óriási szerencse ért bennünket, hogy exkluzív bepillantást kaphattunk az Elysian hamarosan bemutatásra kerülő 2015-ös őszi-téli kollekciójába.

 

Bódis Boglárka neve bizony mindenki számára ismerősen cseng, hiszen idén ő nyerte a GLAMOUR olvasói által megszavazott Women of the Year díjat Az év divattervezője kategóriában.

 

Május 20-án hivatalosan is bemutatkozik az Elysian idei őszi kapszulakollekciója 12 különleges darabbal a budapesti Gresham palotában, a Four Seasons Hotelben, most azonban még a show előtt adunk egy kis ízelítőt belőle. Utunk messzire vitt, egészen a somlói Kreinbacher Birtokra, ahol az Elyisian lookbook- és kampányfotózását követhettük nyomon.

 

Már a Birtok és az Elysian egymásra találása is igencsak különleges történet, hiszen Bódis Boglárka teljesen véletlenül csöppent ide: „Éppen a Kreinbacher Birtokon jártunk a családommal, miközben a csapatommal folyamatosan helyszínt kerestünk az új kollekcióm lefotózásához. Mesebeli találkozás volt, hiszen az őszi darabjaim kulcsszínei a bordó, a szürke és a bézs, és a somlói Birtok dizájnja is ugyanezekre az árnyalatokra épül” – tudtuk meg a tervezőtől, aki hozzátette: „Nem is volt kérdés, hogy hol fogjuk megörökíteni a ruhákat”.

 

A Kreinbacher Birtokra egyébként mindenképpen érdemes ellátogatni, igazán különleges, Balaton-felvidéki fekvése miatt csillagtúráknak is tökéletes bázisa. Az újonnan nyílt szálláshely és bisztró pedig kiváló helyszín a kikapcsolódásra és feltöltődésre. Érdemes igénybe venni a Birtok nyújtotta lehetőségeket, és megismerkedni a somlói bor- és pezsgőkészítéssel, illetve végigjárni Somló különlegességeit, mint például a Barát-sziklát, a Kőkonyhát és Taposó-kútat, a szőlő- és bortörténeti múzeumot, a régi vincellérházakat és Somló kápolnáit.

 

Az Elysian 2015-ös kollekciójának lookbookfotózásához ismét Mihály Zoltánra esett a választás: „Zolival imádunk együtt dolgozni, remekül megy a közös munka, és nagyszerűen megértjük egymást” – mesélte Bódis Boglárka.

 

A modell, Dorina, ugyancsak tökéletesen beleillet az Elysian 2015-ös őszi hangulatába: „Egyszerűen gyönyörű ez a lány, a hamvas bőre és a rezes haja fantasztikusan kiegészíti a ruhákat, teljes hihetetlen, hogy két gyerek édesanyja!” – árulta el a tervező.