2015.07.22 / 20:29 / MARIECLAIREONLINE.HU

ELYSIAN SUMMER POP UP A POZSONYI ÚTON

elysian-summer-pop-up-a-pozsonyi-uton

A márka elérhető árú nyári kollekciójával szeretné megszólítani azokat a nőket, akik letisztult eleganciára vágynak. Az Elysian ezen a helyen mutatja be először vásárlóinak a 2015-16. őszi-téli kollekcióját is, amely által egy úgy arcát is megismerhetjük a márkának. Június 22-től július 4-ig várnak mindenkit az Elysian kicsi boltjában.

 

Az Elysian szó összetett jelentést hordoz: szépség, tökéletesség, békesség. E szó kifejezi azokat az alapértékeket, melyeket a tervező márkájával közvetíteni szeretne.

 

Az Elysian-nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt, érzéki, de sosem közönséges. Utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra, igazi felfedező. Szeretné megismerni az őt körülvevő közeli és távoli környezetet, ennek érdekében nagy hangsúlyt helyez a tanulásra. Intelligens, művelt, olvasott ember. Lényének fontos jellemzője a titokzatosság, nem tárja fel azonnal személyiségének minden oldalát. Szeret játszani, az életet kalandként is képes megélni, melyhez hozzásegíti derűs természete.

 


Üzlet: 1137 Budapest, Pozsonyi út 41.