2015.07.22 / 20:23 / COSMOPOLITAN

MEGNYÍLT AZ ELYSIAN KICSI BOLTJA

megnyilt-az-elysian-kicsi-boltja

Nemrég már beszámoltunk arról, hogy az Elysian a Four Seasons Hotel Grasham Palace-ban mutatta be legújabb, tavasz-nyári kollekcióját. Most pedig egy ideiglenes, pop-up store-t is nyitottak, ahol Bódis Boglárkával, a márka tervezőjével beszélgettünk:

 

Honnan jött az ötlet, hogy pop-up üzletet nyissatok?

 

Tavaly decemberben a Gresham-palotában már volt egy gyönyörű szép, ideiglenes boltunk. De mivel a hivatalos showroomunk a 13. kerületben van a Victor Hugo utcában, szerettem volna a környék lakóinak is megmutatni a márkát. Így nagyon örültem, mikor jött a lehetőség, hogy egy pici boltot kibérelhettünk 2 hétre.

 

Mi a különbség a pop-up boltotok és a showroomotok között?

 

Az a tapasztalatom, hogy sokan nem szívesen járnak showroomokba, mert túl exkluzívnak gondolják. Ezért is szerettünk volna egy olyan üzletet, ahová bárki beléphet az utcáról. Számomra pedig külön öröm, hogy utcai boltot nyithattunk, mert mindig is szerettem volna egy saját kirakatot, amiben lóg egy fehér ruha. 6 évvel ezelőtt ugyanis, mikor Párizsban a Szajna-parton sétáltam, megláttam egy kirakatot, amiben egyetlen fehér ruha lógott, és ez teljesen bevonzott. Akkor határoztam el, hogy egyszer mindenképp szeretnék egy saját boltot, ahol majd ugyanígy egy fehér ruha lesz a kirakatban.

 

Milyen pontosan az Elysian-stílus?

 

Ha röviden kéne összefoglalni: letisztult, visszafogott elegancia, jó minőségű anyagokból kivitelezve. Szeretjük a nőket még nőiesebbé tenné.

 

Milyen divattippet adnál a Cosmo-lányoknak az idei tavaszi-nyári szezonra?

 

Az idei nyár is nagyon színes lesz, a minták pedig továbbra is trendik. Ezenkívül különösen a lenge anyagok és a virágos ruhák lesznek menők, szóval belőlük érdemes beszerezni pár darabot.

 

Miket terveztek a következő hónapokra?

 

Készülünk egy csodaszép tavaszi kampánnyal, közben én már az őszi-téli kollekción is dolgozom. Ezzel párhuzamosan most van a báli szezon, amire folyamatosan készítjük a ruhákat, és lassan beindul a menyasszonyi ruhák megrendelése is. Emellett pedig éppen aktuális feladatunk, hogy A Dal egyik énekesnőjének mi készítjük a fellépő ruháját, de hogy kiét, az csak most szombaton derül majd ki…