2015.11.27 / 17:55 / CHIC&CHARM

SÁFRÁNY ÉS ÉJKÉK A KIFUTÓN - ELYSIAN SS2016

safrany-es-ejkek-a-kifuton-elysian-ss2016

Érdekes háttér információ, hogy a Smart & Brave kollekció megtervezését nem más inspirálta, mint Bogi kisfiának wakeboardozása. Az edzések alatt figyelt fel a tervező a vízi sportok öltözködéskultúrájának izgalmasságára, így a sportos szabásvonalakat ötvözte a márkára jellemző nőies, finom anyagokkal, és törekedett arra, hogy a kollekció merész, játékos és könnyed hangulatot árasszon. Üzenete a nőknek, hogy legyenek bátrak, néha vakmerőek, és akár elhivatottságból, akár kalandvágyból merjenek olyan dolgokat megélni, amelyektől erősebbnek érzik magukat.

 

A márka ezen kívül tett még egy izgalmas és bátor lépést. November 19-én bemutatta gyerek kollekciójának első darabjait. A „Petite Elysian” jövő évtől lesz elérhető, csak kislányoknak. Mindkét kollekcióra a sáfrány, az éjkék és a fehér színek a jellemzőek. Anyaghasználatban visszaköszön a selyemlen, hernyóselyem organza, batiszt, pamutpiqué, és a bőr.

 

A márka nem hazudtolja meg magát: továbbra is a ragyogás, a csábítás, a játékosság jellemző rá. Mindezt oly módon, hogy megtartja a márkára jellemző letisztult nőiességet és nagy hangsúlyt helyez a fodrokra és a rakásokra, emellett pedig a vibráló, élénk színek, izgalmas kivágásokat és finom anyagokat fedezhetjük fel az Elysian modelleken.